Zarada preko PTC Freecash sajta i aplikacija

Da li stvarno mozete zaraditi putem PTC (Pay To Click) sajtova i aplikacija?

Testirala sam dvadesetak sajtova i aplikacija za takozvanu pasivnu zaradu, odmah na pocetku da pojasnim da ovo uopste nije pasivna zarada jer ce Vam biti potrebno da utrosite vreme i da budete aktivni, na pitanje da li mozete zaraditi- odgovor je DA, ali morate znati da to nece biti neki veliki novac vec mala dopuna budzeta. 

U ovoj objavi navescu sajt i aplikaciju preko kojih je zarada sigurna ali ipak ima nekoliko smernica koje bi morali da pratite.

FREECASH APLIKACIJA/ TIMEWALL SAJT

Prvi primer objavljujem za aplikaciju/ sajt FreeCash kao jedan od legitimnih sajtova za dopunu budzeta. Moj najiskreniji osvrt na Freecash je: zarada je sigurna ali morate biti aktivni nekoliko puta dnevno.

☝🏼Ovaj screenshot je dokaz uplate 
sa Freecash aplikacije
Trebalo mi je okvirno nesto manje od dve nedelje resavanja taskova i par anketa za ovaj iznos. 
Nisam bila previse aktivna obzirom da sam se tek upoznavala sa ovom aplikacijom.

Pocinjem sa Freecash aplikacijom, 
registracija je jednostavna, ukoliko zelite da dobijete startni bonus na ovoj aplikaciji mozete koristiti moj refferal codehttps://freecash.com/r/bf5eee18c2 (kliknite na link i preko linka se registrujte za startni bonus, nije obavezna opcija- mozete i bez ovoga).
Vazno je da date svoje prave podatke, Vas aktivni email i povezete sve sa Vasim paypal nalogom. 
Podaci treba da su stvarni jer kasnije moze doci do problema sa anketama na primer, 
kada to odradite- ulogujte se… izaberite “Earn” tab, 
tu cete videti razne ponude …
Screenshot pokazuje “Earn” tab i ponude koje Vas tu cekaju. 
U prvom redu to su najcesce igrice- prilikom “Download” dopustite opciju “allow tracking” kako bi Vas progres bio zabelezen. 
U drugom redu su “partneri” i tu mozete pronaci razne testove, igrice takodje, ankete i slicno.

Najbolje ponude na dnevnom nivou pronacicete na “TimeWall” , tu cete moci da se ulogujete sa FB nalogom ili Google nalogom/Vasom email adresom. Nakon dan, dva aktivnosti- TimeWall ce Vam traziti da potvrdite svoj identitet ili putem stvarnog FB naloga ili putem nekog identifikacionog dokumenta kao sto je Licna Karta i Vasa fotografija koju cete uslikati drzeci papir na kojem pise “TimeWall” … 
Licnu Kartu mozete uslikati a palcem prekriti Vase vazne podatke, dovoljno je samo da se Vasa fotografija na LK i Vasa fotografija sa papirom na kojem pise “TimeWall” podudaraju. Te fotografije sistem ce obrisati odmah nakon verifikacije i nece se koristiti u bilo koje druge svrhe.
Kada to obavite, TimeWall ce poceti da Vam isplacuje poene na Freecash ukoliko kliknete na “Withdraw” kad sakupite poene.

Ovaj screenshot pokazuje kako izgleda TimeWall. 
Videcete 3 razlicite ponude zarade poena: 
Ankete, zadatke i klikove
Tasks se sastoje od gledanja Youtube videos, Slusanja Podcasts, pracenja twitter, FB  ili instagram naloga, trazenja na google i slicnih aktivnosti.
 Odmah da naglasim da Balkan nema veliku ponudu anketa, nemojte se iznenaditi kada kliknete na odredjene ankete i dobijete odgovor “sorry no surveys for your profile” ali posecujte cesto TimeWall i pojavice se anketa i za nas Region.
Sto se tice opcije “Clicks” poeni su mali ali cesta je ponuda (nekoliko puta na dan po desetak, 
odradite sve ponudjeno)
Napomena: popunite svoj profil iskreno, nemojte izmisljati o sebi kako bi delovalo da ste neko ko niste jer algoritam pamti i to ce se odraziti na Vase ankete i taskove (bicete odbijeni ako “muvate”) 
Takodje nemojte cesto menjati pristup putem rutera, izaberite da ovo radite od kuce na primer jer algoritam ce prepoznavati vas WIFI- pa ukolko cesto menjate rutere zbunicete algoritam 
i moze doci do stopiranja Vaseg naloga. 
Takodje nemojte otvarati vise od jednog naloga za ovaj sajt, i to ce dovesti do blokiranja Vaseg naloga.
Jednostavno pristupite iskreno ovoj aplikaciji i sve ce biti u najboljem redu.

Ukoliko vidite da imate problem sa registracijom, odnosno ne vidite Vas region/Zemlju restartujte aplikaciju, nemojte birati najblizu zemlju jer ce to kasnije dovesti do problema sa Vasim nalogom.

Kako do poena na Freecash


Ovaj screenshot pokazuje kako cete videti sta Vam je Freecash obracunao kao poene, sve je veoma pregledno. Kada povucete poene sa TimeWall oni ce biti obracunati u Vasem Freecash nalogu.
Kada povlacite poene sa TimeWall- izaberite opciju Freecash. Ostali partneri ce direktno, nakon sto zavrsite njihov task, slati Vase poene na Freecash.

U opciji “Profile” mozete naci sve offers koje ste zapoceli (in progress),
 offers koje ste zavrsili i isplate dotadasnje.

U odeljku “Rewards” svakog vikenda, Nedeljom mozete osvojiti bonus putem “Code Drops” prateci Twitter, Instagram i FB nalog Freecash-a. Od 17h pocinju sa “Code Drops” i potrebno je samo da pratite naloge navedenim redosledom da bi uhvatili kodove koje cete upisati u “Bonus Code” tab. Za registraciju ovih kodova biće potrebno da ste aktivni na Freecash, sto znaci da morate stići makar do level 10. 
Na dnevnom nivou FreeCash nudi opciju “Bonus Ladder” i svaka 24 casa tu mozete osvojiti poene tako sto cete odigrati ovu malu lutriju klikom na “double” or nothing, ukoliko imate srece mozete osvojiti bodove svakog dana. Postoji i takmicenje dnevno gde mozete dobiti posebne nagrade za plasman sveukupni dnevni ali odmah da Vam kazem da ako ste sa Balkanskog podrucja bice tesko da se visoko plasirate i dobijete dobre nagrade- zbog slabije ponude zadataka za nasu regiju. Jos uvek nije uspostavljen fer sistem placanja za Balkan i Indiju na primer tako da ocekujemo da se Internacionalni Zakoni pozabave i ovom nepravdom. 
Freecash nudi i razne nagrade a za dobijanje ovih nagrada potrebno je pratiti neke od njihovih društvenih mreža gde će biti objavljena pravila ucesca. 

Postoje i “zackuljice” neki od partnera mogu pokusati da Vam ne isplate zaradjene poene, nemojte se predavati i nervirati, kontaktirajte ih i posaljite dokaze da ste odradili sve sto je trazeno i bice Vam isplaceni poeni. Vazno je da, na primer, pri download igrica cekirate “allow tracking” kako bi mogli da utvrde da ste igricu igrali po pravilima koje su dali. Ukoliko niste ovo dozvolili, veoma je mala sansa da mozete dobiti svoje poene.
Ovaj screenshot pokazuje upravo ono sto sam i navela, AdGem partner mi nije isplatio u roku= poene koje sam zaradila igrajuci njihovu igrici, napisala sam Zalbu i poeni su mi pusteni na FreeCash nakon provere moje Zalbe jer sam ispunila sve uslove.
Dakle, kao i svuda, postoji mogucnost da ce neko pokusati da Vas zakine za Vasu zaradu, ali nemojte gubiti zivce, ukoliko ste odradili sve sta je trazeno U NAZNACENOM ROKU, putem Zalbe mozete uvek ostvariti svoja Prava.
Medjutim, morate obratiti paznju na to sta pise u ponudi. neke ponude imaju rok od 14 dana ili manje/ vise pa ukoliko tu ponudu ne ispunite u naznacenom roku- zarada Vam nece biti isplacena. Dakle- citajte pazljivo sve ponude!
Sto se tice TimeWall taskova, veoma je mali broj ponudjaca koji mozda nece isplatiti zaradu ali cekirajte pri odabiru procenat isplacivanja (videcete to vec pri biranju ponude- pise procenat odobravanja). 
Takodje, moj licni savet iz iskustva sa ponudjacima je da ne pokusavate da prevarite “sistem” jer algoritam lako sve prepoznaje i ukoliko pokusate da ih prevarite moze doci do blokade Vaseg naloga. Ipak, ako je neki ponudjac Vas zakinuo za pene i Vi ste sigurno odradili sve ponudjeno- mozete uloziti “Dispute” samo ukoliko ste sigurni da ste odradili sve sto je trazeno od Vas.


Ovaj screenshot pokazuje kako mozete videti Vase poene na cekanju “pending approval” i Vase ostvarene ili odbijene poene. Mozete izabrati tab “History” da ostvarite uvid u Vas progress i sta je odobreno, sta je na cekanju i sta je odbijeno.
Moj savet je da uvek dobro procitate ponudu pre nego je prihvatite, i kada kliknete na prihvatanje zadatka sledite uputstvo.
Ovaj screenshot pokazuje kako da odradite ponudu “CLICKS” ovo je najjednostavniji zadatak na TimeWall i on Vas vodi na gledanje reklama ili YT videos, prosecno vreme provedeno na ovom zadatku je od 5 do 45 sekundi, tajmer cesto ide sporije, i ukoliko zatvorite pre nego sto je tajmer obracunao provedeno vreme na gledanju, ne brinite- samo kliknite na “reopen” i vreme obracunavanja zadatka ce se nastaviti. U notifikacijama (gornji desni ugao sa ikonom zvonce, pokazace Vam kada se zadatak zavrsio) i nakon toga pojavice se nova ponuda.
 Kada udjete u odeljak “TASKS” imacete veliki broj ponuda, na Vama je da odaberete sta Vam najvise odgovara, vazno je da ponudu dobro procitate, opcije su najcesce da posaljete screenshot obavljenog zadatka, kako bi ponudjac priznao zadatak.
 Ovaj screenshot pokazuje postupak zavrsavanja zadatka. Prvo odaberete zadatak, npr “listen to my podcast for 1 minute”, izaberete opciju “view” potvrdite da “niste robot” pazljivo procitate zadatak, odradite screenshot i nakon toga izaberete opciju “upload image” a zatim “submit” i to je ceo proces. TimeWall ce Vas obavestiti da je Vas zadatak na “pendingu” dok ga ponudjac ne odobri, vreme odobravanja varira od jednog sata do dva dana. Sve mozete proveriti u Tab: history: pending i approved. Takodje u notifikaciji ce Vam stici da li je zadatak odobren.

NAPOMENA: nemojte pokusavati da “prevarite sistem” TimeWall-a, svaki pokusaj prevare dovesce do suspendovanja Vaseg naloga, verujte- to Vam se ne isplati. Vazno je da samo pratite pazljivo instrukcije i necete imati problema.
TimeWall ce ponekad imati “maintance” tom prilikom moze doci do neke greske na nalogu ali kada se “maintance” zavrsi sve ce biti kako treba, ne panicite. TimeWall je jedan od najboljih task zidova i male su sanse za nepravdu, medjutim kao i svaki sistem- moze pogresiti, kontaktirajte ih samo ukoliko ste zaista osteceni, nemojte pokusavati da ih prevarite- sistem ce Vas oznaciti u tom slučaju i moze doci do obustave Vaseg naloga.

                         ISPLATA ZARADE:

Sto se tice isplate, kliknite na “CashOut” tab,  minimalna isplata novca je od 5$ a Freecash nudi razne opcije isplate: 
Mozete izabrati novac i povuci ga preko: PayPal (opcije su od 5$, 10$, 20$….) ili kripto novcanika (bitcoin, litecoin, dogecoin, etherum). Mozete izabrati Giftcards: Amazon,Visa, Netflix, GooglePlay, Apple, XboX… ili cak preko Skinova u igricama: Fortnite, Roblox i slicne.

SVEOPSTI UTISAK O FREECASH 
I TIMEWALL:
Licno, ja sam veoma zadovoljna ovom platformom, 
do sada nisam imala problema sa izvrsavanjem zadataka, sem nekih minornih problemcica oko igrica- ali i to sam resavala veoma brzo, uz pomoc dokaza koje sam poslala “partnerima” (ponudjacima zadataka)
Ukoliko budete igrali fer- dobicete i fer feedback.

Nadam se da Vam je ova objava pomogla, ukoliko jeste- molim Vas ostavite komentar, i ukoliko imate pitanja, ostavite komentar- rado cu Vam odgovoriti. Ako mislite da ova objava moze da pomogne jos nekom, iskoristite SHARE opciju.

Do naredne objave, gde cu obraditi ostale platforme, ukazati na probleme i nacine da izbegnete prevare.. zelim Vam dobru zaradu i sigurno klikanje!

💶🔎💡💶🔎💡💶🔎💡💶🔎💡💶🔎💡

Dodatna info:  OVDE na Kokijevom YouTube kanalu mozete videti jos neke od aplikacija koje podrzavaju i kripto zaradu, kao i jos jedan ugao i realno misljenje o PTC sajtovima.

Vas Balkan GhostWriter 🍀









Comments